Μουσική Προπαιδεία στο ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ

Από το Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. ξεκινούν τα μαθήματα Μουσικής Προπαιδείας και Θεατρικού Παιχνιδιού.

Υπεύθυνη Τμήματος:
Εύα Δαγκλή, μουσικοπαιδαγωγός & συγγραφέας

Το μάθημα της Μουσικής Αγωγής μαζί με το θεατρικό παιχνίδι συμβάλλει αποτελεσματικά στην έκφραση του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών, στην καλλιέργεια της φαντασίας, της μνήμης, της προσοχής και των ενδιαφερόντων τους.

Καλλιεργεί τις μουσικές δεξιότητες των παιδιών και τα βοηθάει να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Με τη διδασκαλία του μαθήματος της Μουσικής Αγωγής επιδιώκουμε τα παιδιά να μετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μουσικής δημιουργίας και να αγαπήσουν τη μουσική σαν ουσιαστική εμπειρία της ίδιας της ζωής.

Είναι επιστημονικά ελεγμένο ότι η μουσική επενεργεί ενεργητικά στον συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου και ιδιαίτερα του παιδιού.

Μέσα από τη μουσικοθεατρικά δρώμενα ή τα παιδιά πλησιάζουν το ένα το άλλο, γνωρίζονται, μαθαίνουν να επικοινωνούν, να πειθαρχούν, να συνεργάζονται, να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, να δημιουργούν, συμμετέχοντας σε διάφορες μουσικές δραστηριότητες.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Πληροφορίες-Εγγραφές
ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Καραμαούνα 29, 55132 Καλαμαριά
Τηλ 2310-487292
email: polidynamo@gmail.com