Δέματα απόρων Πάσχα & Έρανος Αγάπης

Από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται η διεξαγωγή του καθιερωμένου Ετησίου Εράνου Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στα σπίτια της Ενορίας.

Παρ΄όλες τις δυσκολίες των ημερών, η Ενοριακή Τράπεζα Τράπεζα Αγάπης δεν σταματά το  φιλανθρωπικό, θεάρεστο έργο προσφέροντας καθημερινά κάθε είδους βοήθεια.

Ήδη προσφέρθηκαν σε μορφή Δωροεπιταγών πάνω από 1000 ευρώ την 1η βδομάδα του Απριλίου σε απόρους, ανέργους και πολυτέκνους ενορίτες μας.

Επειδή πολλοί ενορίτες και συνδρομητές  ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν, σας ενημερώνουμε ότι ετοιμάζουμε  Πασχαλινά Δέματα Αγάπης σε μορφή Δωροεπιταγών από Σουπερμάρκετ.

Τρόποι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:

  • Προσφέρουμε μία ή περισσότερες Δωροεπιταγές από Σουπερμάρκετ στον Ναό για το Φιλόπτωχο Ταμείο (Καθημερινα 9:30-11 π.μ.  και 6-7 μ.μ.)
  • Ενισχύουμε με χρηματική συνδρομή στο Κυτίο-Παγκάρι “ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ- ΑΝΕΡΓΩΝ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ” του Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίου Παντελεήμονος
  • Καταθέτουμε χρηματικό ποσό στον Τραπεζικό Λογαριαμό του Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίου Παντελεήμνος Καλαμαριάς στη EUROBANK (IBAN GR 8102600140000240101938635)

(Παρακαλούμε στείλτε αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση brailletheo@gmail.com για να σας στείλουμε απόδειξη δωρεάς)

Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας!

Με αγάπη Χριστού

Η Διοικούσα Επιτροπή  του Ε.Φ.Τ. Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς

Για οποιαδήποτε ερώτηση και πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2310-431010 και στο email brailletheo@gmail.com