Με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνουμε για τη Χριστουγεννιάτικη Τηλεγιορτή της Ιεράς μας Μητροπόλεως με τίτλο: «Ο λαός που κάθεται στο σκοτάδι είδε Φως μέγα» που παρουσιάζουν τα στελέχη και παιδιά των Ενοριακών Δράσεων Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται  με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, π. Ιουστίνου, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, σε ζωντανή, διαδικτυακή σύνδεση.

Στις 7 μ.μ. ξεκινούν  τα Διαδραστικά Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια και Τηλεπαιχνίδια. 

  • Εργαστήριο κατασκευών (Κατασκευάζουμε Χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιονονιφάδες από χαρτί και παλιά βιβλία)
  • Δωμάτιο διαφυγής (escape room) με θέμα: «Αναζητώντας τα δώρα των μάγων»
  • Παιχνίδια γνώσης με εορταστικά σταυρόλεξα
  • Εργαστήριο καλών λογισμών
  • Χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις και γρίφοι
  • Εργαστήριο μαγειρικής με απλές και γευστικές δημιουργίες από μπισκότα και σοκολάτα

Στις 8 μ.μ. ανοίγει η  αυλαία της Κεντρικής Γιορτής.  Ένα πλούσιο εορταστικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστές τα παιδιά που παρουσιάζουν ποιήματα και επίκαιρα μηνύματα, παραδοσιακά χορωδιακά κάλαντα και έθιμα από όλη την Ελλάδα, ύμνους και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραμύθια και διηγηματικές αφηγήσεις, ειδικά αφιερώματα, ψηφιακές δημιουργίες, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις και άλλες εκπλήξεις!

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπαίνουν αυτόματα σε Κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα φανταστικό ποδήλατο, ένα τάμπλετ, cd με κάλαντα από τον ψηφιακό δίσκο «Καλανδρινή Οκταηχία» της Νεανικής Χορωδίας και Χριστουγεννιάτικα βιβλία.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Περιμένουμε και τις συμμετοχές σας στη ψηφιακή έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας (Περισσότερα εδώ)

Ο τρόπος και λεπτομέρειες σύνδεσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, www. imkal.gr

Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά για μια ξεχωριστή τηλεοπτική εορταστική βραδιά!

Δελτίο Εκδήλωσης  (Πατήστε εδώ)