Ήρθε ο Λάζαρος ήρθαν τα Βάγια


Οι μέρες προς το Άγιο Πάσχα πλησιάζουν.

Ήρθε ο Λάζαρος τραγουδούμε προμηνύοντας την Έγερση του Λαζάρου και την Ανάσταση του Κυρίου μας. Ακολουθώντας την παράδοση, οι Ενοριακές Δράσεις Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλούν και φέτος στην διαδικτυακή γιορτή του Αγίου Λαζάρου – ένα αφιέρωμα στην Μεγάλη εβδομάδα αλλά και στα ήθη και έθιμα του Πάσχα σε Ελλάδα και Κύπρο. Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε τα Κάλαντα του Λαζάρου από διάφορες περιοχές της Ελλάδα και να φτιάξουμε τα γευστικά και παραδοσιακά “λαζαράκια”. Φέτος, θα προσφερθούν για έναν καλό και ιερό σκοπό. Τέλος, θα παίξουμε όλοι μαζί πασχαλινά παιχνίδια!

Σάββατο 24 Απριλίου

Σύνδεσμος Γιορτής:

.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/2381552204?pwd=bEYxVEE1OHAweWo2MVBUVW1vc0dYUT09

.

Meeting ID: 238 155 2204
Passcode: 2020

Άλλα Νέας μας:

Έντυπο Εγγραφών 2021-22

Έντυπο Εγγραφών 2021-22 Για την συμμετοχή σας στις Ενοριακές μας Δράσεις είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής. Μπορείται να κατεβάσετε την αίτηση εδώ. Πατήστε εδώ Σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ενοριακές Δράσεις Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς Ενημερωτικό Σημείωμα Αγαπητοί μας φίλοι, Μια νέα κατηχητική χρονιά ξεκινά. Με ευχαριστίες στον Θεό, επανερχόμαστε στον φυσικό μας χώρο, στον Ιερό μας Ναό, για να επιτελεστεί ξανά το υψηλό και

Διαβάστε Περισσότερα...