Έρανος Αγάπης

Αγαπητοί μας φίλοι, Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!

Σας ενημερώνουμε ότι διενεργείται και ολοκληρώνεται σε όλη την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο ετήσιος Έρανος Αγάπης από 22 έως 28/6, ο οποίος κατά το προηγούμενο έτος λόγω ειδικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε.

Ας συνδράμουμε όλοι σε αυτό το σπουδαίο έργο φιλανθρωπίας με κάθε πρόσφορο μέσο στήριξης που κύριο σκοπό έχει τη λειτουργία των Προγραμμάτων “Κανένα παιδί χωρίς πρωινό και φαγητό” .

Μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Ιερό Ναό κουπόνια και ειδικούς φακέλους εράνου. Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Σας ευχαριστούμε που πάντα στηρίζετε ολόθερμα κάθε φιλανθρωπικό κάλεσμα Αγάπης!

Άλλα Νέα των Δράσεών μας:

Έντυπο Εγγραφών 2021-22

Έντυπο Εγγραφών 2021-22 Για την συμμετοχή σας στις Ενοριακές μας Δράσεις είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής. Μπορείται να κατεβάσετε την αίτηση εδώ. Πατήστε εδώ Σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ενοριακές Δράσεις Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς Ενημερωτικό Σημείωμα Αγαπητοί μας φίλοι, Μια νέα κατηχητική χρονιά ξεκινά. Με ευχαριστίες στον Θεό, επανερχόμαστε στον φυσικό μας χώρο, στον Ιερό μας Ναό, για να επιτελεστεί ξανά το υψηλό και

Διαβάστε Περισσότερα

Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση κάθε Τετάρτη

Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση κάθε Τετάρτη Με ιδαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στην Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση που ξεκινά την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 6:30 μ.μ. με τον π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη στον Ιερό

Διαβάστε Περισσότερα