" Το Άγγελμα της Ημέρας "

5 Οκτωβρίου

Αγία Χαριτίνη


Τη σημερινή ημέρα θυμόμαστε την μάρτυρα του Χριστού Χαριτίνη.

Μια δούλη ενός συγκλητικού, η οποία αψήφησε έναν αυτοκράτορα. Η γυναίκα η οποία δεν γονάτισε μπροστά σε κανέναν δεσπότη του κόσμου αυτού παρά τα άγρια και φρικτά βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλλαν.

Η γυναίκα αυτή, η οποία παρέμεινε ανέγγιχτη από την αμαρτία την οποία θέλησαν να την καταδικάσουν άνδρες δίχως φόβο Θεού. Η Αγία την οποία ο Θεός υπάκουσε και την πήρε κοντά Του, όταν εκείνη το ζήτησε , για να την σώσει από την αμαρτία.

Ακούστε και το ηχητικό μας αφιέρωμα:

Άλλα Νέα των Δράσεών μας:

Έντυπο Εγγραφών 2021-22

Έντυπο Εγγραφών 2021-22 Για την συμμετοχή σας στις Ενοριακές μας Δράσεις είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής. Μπορείται να κατεβάσετε την αίτηση εδώ. Πατήστε εδώ Σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ενοριακές Δράσεις Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς Ενημερωτικό Σημείωμα Αγαπητοί μας φίλοι, Μια νέα κατηχητική χρονιά ξεκινά. Με ευχαριστίες στον Θεό, επανερχόμαστε στον φυσικό μας χώρο, στον Ιερό μας Ναό, για να επιτελεστεί ξανά το υψηλό και

Διαβάστε Περισσότερα

Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση κάθε Τετάρτη

Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση κάθε Τετάρτη Με ιδαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στην Αγιογραφική Σύναξη – Συζήτηση που ξεκινά την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 6:30 μ.μ. με τον π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη στον Ιερό

Διαβάστε Περισσότερα