Γιορτή Εναρξης Ενοριακών Δράσεων Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς 2022-23

Με πολλή χαρά σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε μαζί όμορφες και αξέχαστες στιγμές σε ατμόσφαιρα παρέας και αγάπης στη Γιορτή Έναρξης Ενοριακών Δράσεων 2022-23 του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 4 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Τελετή Αγιασμού, εργαστήρι σοκολάτας, σταθμούς παιχνιδιών, escape rooms, δρώμενα, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις!

Φέτος, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενούμε την πολυβραβευμένη παραμυθού Ανθή Θάνου, η οποία θα παρουσιάσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο Μουσικοθεατρική παράσταση με Παραμύθια από τη Μικρασία!

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση ενός ποδηλάτου.

Η παρουσία και συμμετοχή σας αποτελεί για εμάς πάντα ιδιαίτερη ευλογία και τιμή.

εικόνα_Viber_2022-01-17_13-47-37-922
Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς

Zoom enoriamas (2)
Τα Νέα μας

Ετήσιος Έρανος Αγάπης

Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Ετήσιος Έρανος Αγάπης Μια εκστρατεία αγάπης ξεκινά με τον καθιερωμένο Έρανο Αγάπης με σάλπιγγα την ευσπλαχνία, την αλληλεγγύη και την φιλάνθρωπη αδελφοσύνη. Ο ετήσιος Έρανος πραγματοποιείται και φέτος τις άγιες ημέρες προετοιμασίας

Διαβάστε Περισσότερα

Το Γαλατόδεντρο της Φιλανθρωπίας στο Κατηχητικό μας 🎄

Κατηχητικές Συναντήσεις Το Γαλατόδεντρο της Φιλανθρωπίας στο Κατηχητικό μας 🎄 ✨Καθώς οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, όλο και περισσότερα φώτα, στολίδια και λαμπάκια διακοσμούν την πόλη και τα σπιτικά μας. ✨ Όπως κάθε χρόνο, έτσι

Διαβάστε Περισσότερα
Skip to content