Παρίσι 2014

paris

Επιστολή Γεωργίου Παναγιωτοπούλου,Δρ.Φιλ.

και Μαρίας Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου, Δρ.Φιλ.

Πέρα από τις ευχαριστίες μας θέλουμε να συγχαρούμε θερμά όλα τα μέλη της εκλεκτής χορωδίας και σας προσωπικά για τη μεγάλη χαρά που μας δώσατε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στο Παρίσι.
Η τέλεση της Θείας Λειτουργίας και το εμπνευσμένο κήρυγμα από σας καθώς και η βοήθεια των μεγάλων παιδιών στο ψαλτήρι, με τις μουσικές γνώσεις και τις ωραίες φωνές, πλούτισαν την ούτως ή αλλως πανηγυρική αναστάσιμη ατμόσφαιρα στον Άγιο Στέφανο,τον καθεδρικό ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας.
Σας ευχαριστούμε επίσης και εκ μέρους των παρισταμένων λοιπών συμπατριωτών μας και σας συγχαίρουμε θερμά για το ωραίο μουσικό πρόγραμμα
που μας παρουσιάσατε στην αίθουσα της Μητροπόλεως μετά τη Θεία Λειτουργία.
Η εκτέλεση των τραγουδιών και των πασχαλινών ύμνων από τη χορωδία,με τη συνοδεία των οργάνων από τους άξιους μουσικούς και τη δική σας διεύθυνση ήταν πράγματι άρτια και μας κατενθουσίασε όλους.
Έτσι η προσφορά σας ξεπέρασε τα όρια της ενορίας και της περιοχής σας και έφτασε και στους Έλληνες που ζουν στην Πόλη του Φωτός που είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε.
Εξάλλου ο χορός που στήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης από ντόπιους και επισκέπτες ήταν μια ζωντανή απόδειξη των δεσμών της Ομογένειας που συσφίγγονται μέσα από τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες, όπως η δική σας.

Ευχόμαστε ο Αναστάς Κύριος να σας χαρίζει υγεία,πρόοδο και κάθε θεία δωρεά για να συνεχίζετε την προσφορά σας στηρίζοντας και προβάλλοντας την γνήσια παράδοση του τόπου μας.

Καλή επιτυχία στα παιδιά που αρχίζουν σε λίγο τις εξετάσεις !

Καλή αντάμωση στην Καλαμαριά ή όπου αλλού…στην Ευρώπη !

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος,Δρ.Φιλ.

Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου, Δρ.Φιλ.
τ. Ευρωβουλευτής

mouseioopera